تاریخ انتشار : 1 مهر 1393 14:19

سرپرست زندان تفرش عنوان کرد

کمبود فضای فیزیکی عمده ترین مشکل در زندان های تفرش

طالبی گفت: کمبود فضا و کارگاه جهت توسعه آموزش و اشتغال در زندان این شهرستان مهمترین مشکل پیش روی ماست.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران به منظور پیگیری مشکلات و مسائل پیش روی زندان شهرستان تفرش و مرتفع نمودن بخشی از این مشکلات جلسه مشترك سرپرست زندان با نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
    در اين جلسه طالبی سرپرست زندان شهرستان تفرش ضمن تشریح برنامه های فرهنگی تربیتی، بهداشتی و.... در حال اجرای زندان با هدف اصلاح و تربیت مجرمین و کاهش آسیب های اجتماعی اشاره ای نیز به مشکلات پیش رو، کمبود فضا و کارگاه جهت توسعه آموزش و اشتغال در زندان این شهرستان کرد و همچنین کمبود فضای فیزیکی زندان را از مهمترین موارد یاد شده عنوان کرد.

در پایان صلاحی نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی بر توجه هر چه بیشتر مسئولین شهرستان در رفع موانع موجود تاکید نمود و ضمن بازدید از کلیه بخش های زندان در خصوص رفع مشکلات طرح شده قول مساعدت و پیگیری داد.