رییس کل دادگستری استان کرمان:

ارتقای دادگستری کرمان به جایگاه سوم در حوزه سیستم مدیریت پرونده

رییس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر این مهم که برنامه محوری، در سال 94 اساس کار دادگستری استان کرمان است، گفت: مهمترین هدف دادگستری استان کاهش موجودی و پرونده‎های وارده خواهد بود.
    یدالله موحد در دیدار نوروزی با کارکنان اداری و قضایی شهر کرمان ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید با اشاره به نام گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به نام «دولت و ملت همدلی و هم زبانی» اظهارکرد: نامگذاری سال ها توسط معظم له بر اساس درک عمیقی است که از شرایط خاص داخلی ایران و همچنین موقعیت کشور در سطح بین المللی صورت می گیرد تا توجه همگان را به اهمیت موضوع جلب کنند.وی افزود: در سال جاری با توجه به اتفاق های پیش رو از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، شرایط منطقه ای و بین المللی مذاکرات و توافقات هسته ای افق پیش روی ملت ایران یک همدلی و هم زبانی و هم راهی در همه اقشار، دولت و ارکان حاکمیتی کشور را می طلبد.

عدالت قضایی، مطالبه مقام معظم رهبری
    مقام ارشد قضایی استان کرمان باتاکید به اینکه تحقق عدالت قضایی درجامعه یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری از قوه قضاییه است، هم گفت: این خواسته رهبر انقلاب باید به صورت جدی در تمام سطوح قوه قضاییه مورد توجه قرار گیرد.موحد بیان کرد: لازمه دست یابی به عدالت قضایی تحقق شعار سال همدلی، هم زبانی و همراهی بین دستگاه قضایی کشور با سازمان ها و سایر نهادها و به خصوص مردم است.وی با اشاره به این مهم که مخاطب مقام معظم رهبری، همه مردم، مسئولان و مدیران سازمان ها هستند، نیز تصریح کرد: برای تحقق عدالت قضایی که هدفی بسیار ارزشمند است باید انسجام و همراهی شکل بگیرد.وی با اشاره به عملکرد سال 93 دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته این همراهی و همدلی و مجاهدت سخت همکاران و تلاش مضاعف را شاهد بودیم و در سال جاری تلاش می کنیم که این موفقیت ها ادامه داشته باشد تا شاهد تحولی ارزشمند در دستگاه قضایی باشیم.

کاهش پرونده های قضایی در 6ماه
    این مقام مسئول در دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته با هدفی مشترک و عزمی راسخ برای ارتقای جایگاه استان کرمان در کشور کارهای مهمی آغاز شد، که آثار و ثمرات آن مشهود است، از جمله در حوزه سیستم مدیریت پرونده از جایگاه 27به 3 ارتقا پیدا کردیم .وی افزود: در حوزه ی اجرای احکام نیز اتفاق بزرگی صورت گرفت. طی برنامه ای 6 ماهه بیش ار 12 هزار پرونده از موجودی های این بخش کاسته شده است.رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: آثار این اقدامات ارزشمند در وصولی 100 درصد درآمدهای دولت قابل مشاهده است که بخشی از ان مربوط به اجرای احکام است و بهره وری استان از رتبه 17 به 10 ارتقا پیدا کرد.وی تصریح کرد: مجموعه قضایی استان دارای ظرفیت، توانمندی و توانایی های بالا و فوق العاده ای است و اگر به درستی بستر فراهم بشود اتفاق های فوق العاده ای رخ خواهد داد .وی با اشاره به مکانیزه شدن حوزه های گوناگون دادگستری هم خاطرنشان کرد: فعالیت های صورت گرفته در حوزه مکانیزه شدن دادگستری استان کرمان در سطح کشور کم نظیر و در برخی حوزه ها برای اولین بار صورت گرفته است.

جذب 16قاضی در استان کرمان
    موحد همچنین با اشاره به جذب منابع انسانی در حوزه قضایی گفت: کمبود نیروی قضایی با توجه به شرایط خاص استان کرمان واینکه جمع قابل توجهی از قضات استان کرمان غیر بومی هستند همچنین سهمیه کم استان کرمان از دوره های کار آموزی، سبب شد تلاش هایی برای جذب اختصاصی قضات صورت بگیرد.وی افزود: در 6 ماهه گذشته 16 قاضی جدید جذب شد و برای حل کمبود نیروی قضایی با تشریح شرایط و توانایی های استان تقاضای بومی گزینی شده است که از طریق نخبه گزینی و بدون برگزاری آزمون بر اساس مجوز اخذ شده ، جذب و همه دوره های کارآموزی نیز در کرمان برگزار شود.رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: با رایزنی های صورت گرفته با رییس قوه قضاییه اعتبار احداث 5ساختمان قضایی را از اعتبارات خاص قوه قضاییه هم جذب شد.وی ابراز داشت: در اجرای برنامه ها باید هدف گذاری کنیم و راهکار های رسیدن به آن را مشخص کرده تا به افق روشنی دست یابیم.