گزارش نشست علمی نقد و بررسی لایحه جامع وکالت ومشاوران حقوقی

اولین نشست علمی با موضوع نقد و بررسی لایحه جامع وکالت در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی برگزار گردید.
    در این نشست جمعی از وکلای کانون دادگستری قم سیر تحولات شکل گیری لایحه جامع وکالت را بررسی کرده و به بررسی دقیق، فنّی و جداگانه هر یک از مواد لایحه جامع وکالت پرداختند و انتقادات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.
    نشست های بررسی لایحه جامع وکالت با حضور نمایندگان کانون وکلای مرکز و سایر کانون ها و برخی قضات برجسته، اساتید و دانشگاه ادامه خواهد یافت و نتیجه آن در نهایت به طور مکتوب به کمیسیون­های مربوطه مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد گردید.
    لازم به ذکر است: که با توجه به وجود قوانین مربوط نسبت به وکالت از جمله طرح ارائه شده در سال 91 توسط نمایندگان محترم مجلس و متن پیشنهادی توسط قوه قضائیه و لایحه ارائه شده توسط دولت، نهایتاً براساس نظر هیأت حل اختلاف بین قوا، لایحه ارائه شده توسط دولت، در مجلس اعلام وصول شد .

منبع خبر